fbpx

Објавено на 22.02.2023 година – Препораки за граѓанските организации за да ја подобрат својата усогласеност со Законот за заштита на личните податоци

 

Објавено на 25.01.2023 година – Како личните податоци се прибираат на интернет?

Објавено на 16.01.2023 година – Што се „колачиња“, која е нивната функција и какво влијание имаат тие врз приватноста на интернет-корисниците

Објавено на 09.01.2023 година – Која е комерцијалната вредност на нашите лични податоци?

Објавено на 09.01.2023 година – Што е личен податок?

Објавено на 24.11.2022 година – Препораки за усогласување на електронските јавни услуги со законот за заштита на лични податоци

 

Објавено на 24.11.2022 година – Придобивки од дигитализацијата на јавните услуги