fbpx
odgovorni-biznisi1

Клуб на одговорни бизниси

КЛУБ НА ОДГОВОРНИ БИЗНИСИ

Како да станете член на клубот?

Сакате да се посветите кон стратешко развивање на вашите приоритети од областа на општестевена одговорност, сакате да се поврзете со повеќе компании истомисленици? Тогаш клубот на одговорни бизниси ќе ви ги даде сите овие придобвивки.

Доколку сакате да станете член на клубот контактирајте нè за состанок за да поразговараме околу вашето членство. Процесот на зачленување ги содржи следните чекори:

  • Поднесување на формална заложба што ќе ја потпише највисокиот раководен орган;
  • Донирајте за прoграмите во износ соодветен на нивото на членство. Ова претставува годишна паметна инвестиција, која ќе го збогати вашиот бизнис и ќе ви отвори многу нови можности за развој.

Контактирајте не на: konekt@konekt.org.mk или на 02/3224 198 и направето го првиот чекор кон создавање подобра заедница за вас и околината.