fbpx
 Donatorski Kruzok Pokana  MK Final Web (1)

Ве повикуваме на донаторски кружок

Здружените донации прават големи промени. Нашиот донаторски кружок докажува дека кога донациите се здружуваат имаат моќ значајно да го подобрат животот на луѓето. Затоа, дојди на донаторскиот кружок заеднички да ги поддржиме иницијативите на граѓанските организации кои носат подобра иднина во нашите заедници.  

Оваа година донаторскиот кружок ќе се одржи на 06.06.2024 година во АТК премиум клуб, со почеток од 19 часот. Помогни ни да го направиме овој 5-ти кружок уште поголем и подарежлив. Придружи ни се и поканете ваши пријатели со кои ќе ги отвориме срцата и заеднички ќе донираме. Потврдете присуство <<овде>>

Оваа година донаторскиот кружок се спроведува во рамки на проектот на УСАИД „Партнерства за донирање“ спроведуван од Конект, во партнерство со Европскиот центар за непрофитно право (ECNL), Индиго, Стопанската комора на Северо-Западна Македонија и Американската Стопанска Комора (AmCham).