fbpx

Трет донаторски кружок

  • 22/06/2022

Донаторскиот кружок е филантропија на дело Кога помалите донации ќе се здружат, филантропијата станува моќна алатка за решавање на проблемите…

ПОВЕЌЕ

Прв донаторски кружок

  • 22/06/2022

На 07.06.2018 г. за прв пат во Македонија во организација на Конект беше одржан Донаторски кружок – филантропски настан наменет…

ПОВЕЌЕ