fbpx

„Промени за одржливост“: Граѓанските организации бараат измени на Законот за сметководство на непрофитните организации

  • 30/08/2018

Законот за сметководство на непрофитните организации ги пропишува сметководствените принципи и правила, како и основните финансиски информации по кои известуваат…

ПОВЕЌЕ