fbpx
kon-0

Конект

КОНЕКТ

Листа на донатори

 • УСАИД во Северна Македонија
 • GIZ
 • Европски центар за непрофитно право
 • Европска Унија
 • Цивика Мобилитас
 • ЕВН Македонија
 • Министерство за економија на Република Македонија
 • УНИДО (United National Industrial Development Organisation)
 • УНДП (United Nations Development Programme)
 • РРПП (Regional Research Promotion Programme)
 • А.Д. ЕЛЕМ Електрани на Македонија