fbpx
odgovorni-biznisi1

Клуб на одговорни бизниси

КЛУБ НА ОДГОВОРНИ БИЗНИСИ

Членки на мрежата

Активни членки на Македонската мрежа на глобалниот договор на ОН

 • Макпетрол АД;
 • Комерцијална Банка АД Скопје;
 • Лотарија на Македонија;
 • Инет;
 • Публицис Скопје;
 • Адинг АД Скопје;
 • Цементарница УСЈЕ АД Скопје;
 • Конект;
 • Фени индустри;
 • ПЗУ Ре-медика;
 • Адора Инженеринг;
 • Некстсенс;
 • Фармахем;
 • Бизнис конфедерација на Македонија;
 • Институт за истражување во животната средина, градежништво и енергетика ИЕГЕ;
 • Општина Кичево.