архива

Ставови

Оваа категорија содржи 1 post
даночни бенефиции

Донирање на „жими мајка…“

Текстот е оригинално објавен во шестиот број на “Лице в лице“ Филантропијата во Македонија е сè уште во раните фази на развој и не сме постигнале максимално искористување на нејзиниот потенцијал. Би можела да ја споредам со мноштво млади фиданки кои никнуваат од земјата, изложени на бројни временски влијанија и непогоди. Но, доколку им се […]