архива

Архива за август, 2018

Приказни од Конектирај се! Органските производи на ПОКРОВ во маркетите „Тинекс“

Со сертификат 100% органско и со ознаки кои го гарантираат растителното производство производите на социјалното претпријатие ПОКРОВ од Струмица се најдоа на полиците на маркетите „Тинекс“. ПОКРОВ и „Тинекс“ ги поврза Конект преку сервисот Конектирај се! За оваа соработка да покаже резултат, Конект посредуваше помеѓу  ПОКРОВ и „Тинекс“ и даде придонес во развојот на нивното […]