архива

Архива за март, 2017

Филантропот од нашето маало

Хусеин Хуска- Попај го знаат многумина. Впрочем, огромен е бројот на тие кои ги користат берберските услуги во неговиот салон во Беверли Хилс. Велат, кај него обичното потстрижување е ритуал и уживање. Но, малкумина знаат дека добрината во неговите очи и насмевката на лицето, не се само привид, туку одраз на големо срце и добар […]