архива

Архива за јануари, 2016

Граѓанскиот сектор- невидлив работодавач

Конект подготви анализата на јавните политики поврзани со средината за вработување во граѓанските организации. На 21.01.2016 во Јавна соба, Скопје беа  јавно презентирани резултатите од анализата, кои понатаму ќе послужат и за формулирањето на Извештајот за следењето на овозможувачката околина за развој на граѓанското општество за 2015 година што ќе го издаде Македонскиот центар за […]