архива

Архива за февруари, 2014

Работилница за ООП и стандардот ISO 26000

Како до поголем имиџ и профит преку општествена одговорност и „Balanced Scorecard“? Ова беше темата на еднодневната работилницата што ја одржаа D2EM Консалтинг и Конект на 18.02.2014 во Хотел Град Плаза, во Скопје. Според Никица Кусиникова, извршна директорка на Конект, „Општествената одговорност е дел од бизнисот, тоа што треба да го направат компаниите е само да ги погледнат […]