архива

Архива за ноември, 2013

Придружи се. Испланирај. Донирај.

Во насока на поттикнување на  физичките и правните лица повеќе да донираат, здружението Конект започна со реализација на кампањата Придружи се. Испланирај. Донирај. “Сакаме да ја потенцираме промената што граѓаните и компаниите можат да ја направат во општеството, со своите донации и да им ги потенцираме даночните поттикнувања предвидени во Законот за донации и спонзорства […]