архива

Архива за февруари, 2013

Донатроски календар за 2013 година

Јануари беше одлична можност да ја сумирате претходната и да направите планови за претстојната година. Се надеваме дека плановите за оваа година ви се веќе подготвени. Но, дали испланиравте што и колку ќе донирате годинава? Доколку се уште не сте го комплетирале овој дел, Конект и ТЕА модерна подготвија донаторски календар за 2013 година, во којшто […]