архива

Архива за јануари, 2012

Приказни за пример: Анџелина Џоли

Приказни за пример: Анџелина Џоли

Анџелина Џоли се вклучи во филантропски активности во 2001 година, за време на снимање филм во Камбоџа каде дојде лице в лице со тамошната бегалска криза. Таа потоа презема чекори за да посвои син од таму, на кој подоцна му дава име Медокс. Нејзините патувања до оддалечените делови на светот го сврте внимание на јавноста […]