Почетна

Најново

Приказни од Конектирај се! – Научни вештини за извидниците

„Извидник научник“ е вештината што ја стекнуваат извидниците од Сојузот на извидниците на Македонија (СИМ) благодарејќи на нивното запознавање со испитувањата кои се вршат во Лабораторијата за животна средина на компанијата „Фармахем“. Осумдесет извидници се веќе носители на ова посебно вештарство, со кое се одликувани. Сојузот на извидниците и „Фармахем“ се поврзаа преку сервисот Конектирај […]

Добредојдовте!

Ова е блогот за филантропија и општествена одговорност на здружението Конект. За блогот пишуваат вработените и блиските соработници на Конект.
Мислењата и ставовите искажани на овој блог, освен ако не е поинаку напишано, се официјални стојалишта на здружението Конект.
Особено не радуваат размислувањата и коментарите на посетитетлите и читателите, затоа истите се добредојдени.
Покрај овде, може да комуницираме и на:


Донаторски календар

 width=

Донаторскиот календар го подготвува здружението Конект во соработка со Портрет
Photos on flickr

Преземено…

Корпоративна општествена одговорност е специјално издание на Капитал од 29.02.2012