fbpx

ГОЛЕМ ДОБРОТВОРЕН КОНЦЕРТ „М2 И ПРИЈАТЕЛИТЕ“

Елена Ристеска, Ламбе Алабаковски, Филип Божиновски, Лара Иванова, Мартија Станојковиќ, Марија Спасовска и гости во живо во СКОПЈЕ ЕВЕНТ ЦЕНТАР.
Четврток 19-ти Октомври, со почеток во 20:00 часот.

Билетите по цена од 300 ДЕНАРИ ќе бидат достапни за продажба во СКОПЈЕ ЕВЕНТ ЦЕНТАР и на самиот влез.

#denovizadoniranje #partnerstvazadoniranje #p4g